Presedintele ACR prezent la lansarea autovehiculului electric Opel Ampera

imagine_1145

21 septembrie 2011
In seara zilei de 20 septembrie 2011, Opel Romania a organizat un eveniment spectaculos: avanpremiera lansarii in tara noastra a primului autovehicul electric cu autonomie extinsa din Europa, Opel Ampera. Festivitatea oficiala a avut loc in salonul de receptii al Restaurantului Ambasad’Or din Capitala.
Onorand invitatia companiei Opel Romania, la acest eveniment deosebit a fost prezent Presedintele Automobil Clubului Roman, domnul Constantin Niculescu. Cu acest prilej, Presedintele ACR s-a intretinut cordial cu domnul Constantin Avromescu, Directorul Opel pentru Romania, apreciind in mod elogios realizarea primului automobil electric european cu autonomie extinsa, cu o raza de pana la 500 de km, precum si pozitia de pionier in dezvoltarea sistemelor alternative de propulsie. Aceste strategii reusite ale Opel pe piata auto asigura libertatea mobilitatii individuale in acord cu obiectivele de mediu.
Prezenta Presedintelui Automobil Clubului Roman la acest eveniment de exceptie pe piata auto capata o semnificatie deosebita si prin faptul ca ACR, impreuna cu Fundatia Civilizatia Rutiera, desfasoara in prezent, in Romania, Campania Mondiala MAKE CARS GREEN (SA FACEM AUTOMOBILELE ECOLOGICE !), initiata de Federatia Internationala a Automobilului.
Specialistii Centrului de Consultanta si Diagnoza Auto ai Filialei ACR Bucuresti au fost invitati, de asemenea, la programul drive-test organizat de Opel, pentru noul model Opel Ampera.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter