Presedintele Traian Basescu la Bucharest Challenge

imagine_480

20 mai 2007 – Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a vizitat astazi circuitul Vodafone Bucharest Challenge, fiind primit cu entuziasm de oficialitatile prezente, atat din partea organizatorilor, cat si din partea municipalitatii si autoritatii sportive nationale.

Alaturi de presedintele Romaniei, pe parcursul vizitei s-au aflat Hartmuth Beyer, promotorul circuitului, Adriean Videanu, Primarul Capitalei, Constantin Niculescu, Presedintele Automobil Clubului Roman, precum si oameni apropiati presedintelui, aflati ca spectatori la cursa.

Vadit impresionat de desfasurarea de forte si de calitatea spectacolului sportiv, presedintele l-a incurajat personal pe Mihai Marinescu, pilotul roman ce tocmai se pregatea sa ia startul in cursa 2 FIA GT3, iar apoi a luat loc in tribuna VIP, pentru a urmari direct spectacolul sportiv.

Doar ploaia violenta l-a putut determina pe presedintele Romaniei sa paraseasca circuitul Vodafone Bucharest Ring, in aplauzele spectatorilor prezenti, urmarit insistent de cameramani si blitzurile fotografilor.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter