PREZENTA ACR LA BURSA DE TURISM LITORAL – DELTA DUNARII 2011

imagine_1034

20 septembrie 2010 – In perioada 17-18 septembrie a.c., Automobil Clubul Roman a participat la BURSA DE TURISM LITORAL-DELTA DUNARII 2011, organizata la Complexul Expozitional din Constanta, la invitatia Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT) si Consiliului Judetean. Automobil Clubul Roman a prezentat, intr-un stand propriu si prin Laboratorul Mobil de Educatie Rutiera, nelipsit de la astfel de evenimente, directiile de actiune si comandamentele majore ale aplicarii rezolutiei Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite (ONU), privind DECENIUL MONDIAL AL SIGURANTEI RUTIERE 2011-2020.

Standul ACR s-a bucurat de un interes deosebit din partea celorlalti expozanti, reprezentand toate zonele tarii, avand in vedere relatia intrinseca si din ce in ce mai evidenta intre activitatile turistice, in deosebi in perioada sezonului estival al Litoralului Romanesc si evenimentele rutiere imprevizibile care conduc la traume umane. Au rezultat numeroase trasee de actiuni menite sa constientizeze pe toti participantii la trafic, atat de intens directionate spre litoral si Delta Dunarii, in vederea promovarii unor politici multiple si mai ales vizand tineretul aflat la volan, in scopul reducerii accidentelor rutiere.

Cu acest prilej a vut loc un schimb de mesaje intre Doamna Elena Udrea, Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, prezenta timp indelungat la eveniment si care a taiat panglica inaugurala a BURSEI DE TURISM LITORAL-DELTA DUNARII 2011, si Presedintele Automobil Clubului Roman, Domnul Constantin Niculescu. Doamna Ministru a transmis multumiri pentru implicarea efectiva a Presedintelui ACR, in calitate de membru titular al Consiliului Consultativ al Turismului, in solutionarea problemelor majore ale turismului romanesc si a impactului acestuia asupra turismului international, inclusiv automobilistic. Prin reprezentantii Asociatiei noastre la Bursa de Turism 2011, Presedintele ACR a asigurat conducerea ministerului in ceea ce priveste dezvoltarea interesului celor peste 200 de cluburi automobilistice de pe mapamond, parteneri specifici ai ACR, in cresterea fluxului de turisti straini in statiunile balneo-climaterice din Romania si a turismului cultural. Un deosebit interes a manifestat la standul ACR, fata de problematica turismului ACR, Doamna Corina Martin, Presedinte ANAT, care a subliniat ca anul 2011 deschide o noua perspectiva pentru Baza Nautica de Turism ACR, odata cu inaugurarea Portului Constanta pentru vasele de croaziera spre Delta Dunarii.

Automobil Clubul Roman a prezentat in cadrul standului propriu si in dialogurile cu stafurile agentiilor de turism prezente la Bursa, propria baza turistica a ACR, atat din Delta Dunarii cat si din celelalte zone ale tarii, care s-a bucurat de un deosebit interes din partea expozantilor. De asemenea, impreuna cu Clubul Autovehiculelor de Epoca, in calitate de partener, a organizat o parada a automobilelor de epoca si o expozitie in incinta Complexului in care a avut loc Bursa de Turism.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter