Prezenta flotei de asistenta rutiera a ACR – pretutindeni in tara in perioada de weekend

Echipaj de depanare ACR

Pentru asistatarea optima a membrilor ACR si cei ai cluburilor partenere din strainatate, flota de asistenta rutiera a ACR este prezenta si in acest weekend, 19 – 21 mai 2012, pe toate arterele de circulatie din Romania.

         Autovehiculele de depanare sau tractare se afla amplasate in puncte fixe, deja cunoscute automobilistilor din tara. Autovehiculele de asistenta stationeaza in locurile in care traficul rutier cunoaste valori sporite la fiecare sfarsit de saptamana, cu precadere spre statiunile montane cele mai des vizitate, dar si spre litoralul romanesc si Delta Dunarii.

         Autovehiculele de depanare sau tractare sunt echipate cu toate dispozitivele necesare unor interventii performante, patrulele ACR putand rezolva, la locul incidentului, cel putin 60 % din situatii, prin remedierea eventualelor defectiuni.

         In cazul in care defectiunile aparute nu pot fi rezolvate la fata locului, autovehiculele pot fi transportate, cu platformele ACR Iveco Daily sau Renault Mascott, la unitatile service partenere ACR, unde beneficiaza de prioritate la reparatii.

         Succesul de care se bucure flota de asisitenta rutiera ACR, reiese si din faptul ca , in ultimele 6 saptamani, in perioada de weekend, au fost rezolvate, prin depanare sau tractare, 587 cazuri de asistenta pentru membrii ACR si ai cluburilor din strainatate.

         Noi va asiguram mobilitatea, inclusiv in weekend!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter