Prima Etapa a Campionatului Judetean de Rally Sprint Satu Mare

imagine_786

03 februarie 2009 – Automobil Clubul Roman, Filiala Satu Mare, in colaborare cu Autosport Club si Ger-Bog, au pus bazele unui Campionat Judetean de Rally Sprint, care se va desfasura pe parcursul a sase etape, locatia fiind de fiecare data poligonul ACR din strada Gorunului nr. 9.

Prima etapa se va desfasura sambata 7 februarie, iar cea de-a sasea este programata sa se incheie in 5 septembrie 2009. Competitia se va desfasura pe doua categorii, la amatori si profesionisti. La clasa A, a profesionistilor, pot participa cei care au licenta sau au fost licentiati ca piloti, cu masini special modificate pentru raliuri. De cealalta parte amatorii, sau clasa N, vor fi impartiti in doua categorii: cu motor sub 1600 cmc si peste 1600 cmc, masini de serie.

Referitor la inscrierile primei etape, acestea se pot face si la sediul ACR, dar si la fata locului, sambata, la poligon, intre orele 11.00 si 12.00, dupa care poate incepe sesiunea de antrenamente. Pentru inscrieri se va plati o taxa de 20 de lei, insa membrii ACR si Autosport Club nu platesc aceasta suma. Poligonul va fi special amenajat, fiecare concurent avand de parcurs 3.2 km, adica doua tururi. Cele doua manse se vor desfasura cu incepere de la ora 14.00.

Va asteptam!

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter