Prima zi la SIBIU RALLY ROMÂNIA 2013

Start IRC Sibiu

Potrivit programului aprobat de Federaţia Internaţională a Automobilului, in prima zi a SIBIU  RALLY ROMÂNIA 2013, etapa a Campionatului European de  Raliuri, 64 echipaje acreditate au luat  startul pe un traseu de macadam cu probe deosebit de dificile (PS 1 DOBÂRCA, PS 2 CRINŢ 1, PS 3 DOBÂRCA 2, PS 4 CRINŢ 2, PS 5 SUPERSPECIALE 1, PS 6 PĂLTINIŞ NOAPTE si PS 7 ŞANTA NOAPTE).

Forfota a fost incredibilă  încă din zorii zilei. Şiruri nesfârşite de autoturisme sosite din toate zonele ţării, cu fani împătimiţi ai competiţiilor auto, echipaţi cu corturi, s-au indreptat catre locurile prestabilite ale traseului montan al Raliului, pentru a evita ora închiderii circulaţiei. Echipajele jandarmeriei, poliţiei  şi ale salvării şi-au ocupat locurile strategice. Autoplatformele flotei de asistenţă rutieră ale A.C.R., echipate cu întreaga logistică de intervenţii contra-cronometru şi cu cei mai experimentaţi mecanici-depanatori şi-au fixat zonele de supraveghere tehnică şi auto. De asemenea, piloţii elicopterelor se află la post.

Un volum deosebit de  amplu  a fost onorat de reprezentanţii ACR, Autoritate Sportiva Naţionala (ASN) pentru automobilismul şi kartingul sportiv din România, ca unic reprezentant  al F.I.A.,  soluţionând toate problemele specifice, ale echipajelor din cele 12 ţări (piloţi, mecanici, medici, familii, etc.), prezenţi non-stop în Piaţa Mare a Sibiului. Recordul de participare la ediţia 2013 a Sibiu Rally, a însemnat şi un record de probleme care se impuneau soluţionate la cel mai înalt nivel de competenţă, profesionalism si ospitalitate competiţională.

La rândul sau , Biroul de Presă al A.C.R., present în Piaţa Mare şi în zonele fierbinţi ale acestui festival automobilistic, n-a făcut nici un rabat de la deontologia jurnalistică, pentru informarea publicului spectator şi mass- mediei sibiene si naţionale.

In cursul noptii, la orele 2,00 se va da lista de start pentru ziua a II-a de concurs, startul propriu zis avand loc maine incepand cu orele 9,30, tot din Piaţa Mare -Sibiu.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter