Primarul General al Capitalei in vizita la ACR

imagine_793

25 februarie 2009
Primarul General al Capitalei, Dl. Prof. Univ. Dr. Sorin Oprescu a fost in vizita la sediul central al Automobil Clubului Roman din Bucuresti.

Avand in vedere acceptarea de catre domnul Primar General a calitatii de Membru de Onoare al Automobil Clubului Roman, calitate acordata conform Statutului de catre Comitetul Executiv al ACR; domnul Constantin Niculescu, presedintele ACR a inmanat oficial documentele atestat ale acestei calitati, precum si insigna de aur a ACR.

Cu aceasta ocazie, Dl. Prof. Univ. Dr. Sorin Oprescu a semnat in Cartea de aur a Automobil Clubului Roman.

A avut loc si o discutie punctuala referitoare la imbunatatirea securitatii rutiere in Capitala.

Presedintele ACR a incunostiintat pe Primarul General despre contributia pe care Automobil Clubul Roman, in calitatea sa de organizatie neguvernamentala, poate sa o aduca pentru sistematizarea circulatiei rutiere, imbunatatirea fluentei circulatiei si chiar unele masuri referitoare la reducerea accidentelor rutiere, intre care se detaseaza hotararea Automobil Clubului Roman de a infiinta un post de radio dedicat traficului rutier.

De asemenea, presedintele ACR, a multumit Primarului General pentru eforturile care au fost depuse in vederea continuarii lucrarilor la pasajul Basarab, artera de circulatie deosebit de importanta pentru fluidizarea circulatiei rutiere in Municipiul Bucuresti.
Primarul General al Capitalei, Dl. Prof. Univ. Dr. Sorin Oprescu a luat act de toate acestea si a asigurat ca va angrena Automobil Clubul Roman in problematica rutiera a Capitalei.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter