Primul roman invingator intr-o competitie monopost!

imagine_102

11 iulie 2005 – Mihai Marinescu a reusit weekend-ul trecut (9-10 iulie 2005), in Italia, la Mugello, un rezultat de senzatie, impunandu-se in cursa Formulei Renault 1.6 Junior. Aceasta este prima victorie a unui roman intr-o competitie monopost, victorie ce anunta un viitor stralucit pentru tanarul de numai 16 ani.

Weekend-ul a inceput foarte bine pentru Mihai Marinescu. In ciuda circuitului extrem de dificil, in antrenamentele libere de sambata dimineata, a reusit al 2-lea timp.

In calificari, in pofida unor incidente si a unei semnalizari cu steag galben, care au redus considerabil timpul alocat sesiunii cronometrate, Mihai Marinescu a reusit sa-si adjudece pozitia a doua a grilei de start.

Dupa numai 8 luni de la debutul in monopost, Mihai Marinescu a scris istorie la Mugello, in etapa a 4-a a Internationalelor Italiei.

,,Nu pot sa ma mai uit, dar nu pot sa nu ma uit. Penultimul tur. Mihai conduce cu peste doua secunde. Am pumnii stransi. Mihai trece pe langa noi si intra in ultimul tur. Si il parcurge calm, fara sa forteze. Am castigat. Echipa e in aer. La propriu. Mecanicii sunt pe gard. ,,Aduceti tricolorul. Fug la boxe si ma intorc cu el pe umeri

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter