Profundul regret al ACR fata de dezastrul uman de la Clubul Colectiv

Doliu

Automobil Clubul Roman, asociatia automobilistilor din Romania, isi exprima stupefactia si deplinul regret fata de tragicul accident si dezastrul uman petrecut la Clubul Colectiv bucurestean, in noaptea de 30 octombrie 2015, care a condus la sacrificarea tinerilor si la uriase suferinte ale sutelor de familii, prieteni si colegi. Acest carnagiu urias, fara precedent, de vieti omenesti, in ultimii 20 de ani, in care si-au pierdut viata un numar urias de tineri fara vina, cu drept de viata pe acest pamant.

Automobil Clubul Roman isi exprima profunda solidaritate cu suferinta familiilor indoliate, a celor care se afla in unitati spitalicesti, unde se fac eforturi eroice medicale pentru salvarea lor, tineri accidentati din cauza unor oameni iresponsabili fata de viata tinerilor pe care ii invita la activitati de divertisment.

Automobil Clubul Roman va intreprinde o vasta campanile umanitara in randul tuturor membrilor sai si automobilistilor din toata tara pentru sprijinirea materiala a familiilor indoliate, a tuturor celor care asteapta gestul nostru de solidaritate umana.

Dumnezeu sa-i  ierte pe acesti tineri, iar sufletul lor sa fie asezat in loc luminos in viata fara sfarsit!

Comitetul Executiv al ACR

 

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter