Program Vodafone Bucharest Challenge

imagine_455

18 aprilie 2007 – In perioada 18-20 mai 2007, Bucurestiul va intra pe harta celor mai importante evenimente din lumea sporturilor cu motor. Pe un circuit stradal, construit in jurul Casei Poporului, se vor intrece bolizii din Campionatul FIA GT.

Calendarul pe 2007 al Campionatului FIA GT a debutat cu etapa de la Zhuhai, in China, se va merge apoi la Silverstone, dupa care este programata etapa de la Bucuresti. Cursa se va desfasura pe un circuit stradal conceput de Hermann Tilke, celebrul arhitect care a construit pistele de Formula 1 din Bahrein, Shanghai, Malaezia si Turcia. Dupa etapa din centrul capitalei pilotii din FIA GT vor merge la Monza si la Oschersleben. Traditionala cursa de 24 de ore de la Spa Francorchamps este programata in luna iulie, dupa care urmeaza etapele de la Adria (Italia), Brno (Cehia), Nogaro (Franta) si Zolder (Belgia).

Programul preliminar al cursei de la Bucuresti il puteti viziona in galeria de imagini, alaturi de harta circuitului si dispunerea tribunelor.

Va reamintim ca la Filialele ACR mai puteti cumpara bilete valabile pentru cele 3 zile ale acestei manifestari sportive, dupa cum urmeaza:

Pentru membrii ACR:
Bilete categoria PLATINUM: 235 lei
Bilete categoria GOLD: 167 lei
Bilete categoria BRONZ: 67 lei
Bilete pentru accesul in PADDOCK: 60 lei

Pentru alte persoane:
Bilete categoria PLATINUM: 250 lei
Bilete categoria GOLD: 180 lei
Bilete categoria BRONZ: 70 lei
Bilete pentru accesul in PADDOCK: 70 lei

Biletele pentru Paddock nu se vand decat impreuna cu un bilet din categoriile Platinum, Gold si Bronz.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter