Programul RABLA, kaput in Germania!

imagine_875

07 septembrie 2009 – Programul RABLA din Germania care a inceput in februarie a.c., s-a bucurat de un succes enorm, scotand de la bugetul de stat, in doar 6 luni, circa cinci miliarde euro!!

In ultima saptamana a Programului, incheiat la 1 septembrie, se inregistrau aproape 15.000 cereri pe zi, astfel ca doua milioane de oameni sa poata beneficia de prima de casare de 2.500 euro dupa renuntarea la masina proprie, mai veche de noua ani.

Industria auto germana, care a cunoscut o crestere de 27% in 2009, a cerut o extindere, macar pana la sfarsitul anului in curs a Programului. Propunerea a fost insa respinsa, in ciuda anticiparii faptului ca piata auto germana se va prabusi la anul, mai ales ca anul acesta s-au comercializat 2,4 milioane masini noi,cumparandu-si un automobil nou si persoane care initial nu aveau acest gand.

Intre marcile cele mai cautate in Germania,care s-au vandut foarte bine, s-a numarat si Dacia Logan, o nesperata gura de oxigen pentru uzina pitesteana! Lovitura i-a afectat insa dramatic pe comerciantii” de masini vechi din RO…”"”

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter