Proiectul “ACR Carte de Salvare la Bord” – un success inca de la lansare

DSC_0953

Odata lansat pe 28 mai 2015, la Bucuresti, proiectul “ACR Carte de Salvare la Bord” trezeste interesul cat mai multor automobilisti si nu numai.

Desigur ca, mediatiatizarea acestui proiect, lansat in premiera in Romania, reprezinta cheia atingerii obiectivelor acestuia, acelea de salvare a vietilor victimelor accidentelor rutiere grave.

Multe televiziuni si posturi de radio teritoriale au solicitat amanunte despre acest proiect si cum o carte de salvare la bord poate salva vieti.

Recent, proiectul ACR a fost lansat si la Giurgiu, unde cele trei televiziuni locale – Valahia TV, Muntenia TV si TV Giurgiu, au prezentat pe larg, in principalele lor jurnale de stiri, aspecte de la conferinta de presa sustinuta la sediul ACR Giurgiu, precum si modul in care cartea de salvare poate fi descarcata de pe www.csb.acr.ro

De altfel, promovarea acestui proiect continua si in alte sucursale ACR, unde colegii nostri prezinta, in mijloacele mass media, cat de important este acest proiect in eforturile ACR de crestere a gradului de siguranta rutiera.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter