Proiectul “Carte de Salvare la Bord” lansat de catre ACR si IGSU

Astazi, 28 mai 2015, la sediul central al Automobil Clubului Roman a fost lansat proiectul “Carte de Salvare la Bord”, de catre ACR si Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.

Proiectul isi propune salvarea vietilor victimelor accidentelor rutiere prin garantarea accesului instant, la Informatii relevante privind componentele autovehiculului care prezinta risc ridicat in operatiunile de descarcerare, al echipajelor de salvatori.

Proiectul este o premiera pentru Romania, avand in vedere eforturile care sunt facute, la ora actuala, pentru reducerea numarului victimelor care rezulta din accidentele rutiere.

“Cartea de Salvare la Bord” este necesara tuturor automobilistilor si poate fi un instrument eficient in salvarea vietii. Pentru fiecare model de automobil se poate obtine o carte de salvare de pe www.csb.acr.ro. Descarca cartea de salvare, tiparest-o color, impatureste-o si pozitioneaz-o in parasolarul din dreptul conducatorului auto. Trimite-ne un e-mail la acr@acr.ro si iti vom oferi, absolut gratuit, sticker-ul pe care trebuie sa il fixezi pe partea interioara a parbrizului, in partea stanga (coltul stanga sus sau coltul stanga jos). Mai multe detalii poti obtine pe site-ul proiectului www.csb.acr.ro

Ai acum ocazia sa participi la eforturile noastre de salvare a vietilor omenesti!

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter