PROMOTIA CHEVROLET PENTRU MEMBRII ACR IN 2011

imagine_1087

25 februarie 2011 – Automobil Clubul Roman si Chevrolet apreciaza colaboarile pe termen lung. De aceea, oferta speciala pentru membri ACR se mentine si in 2011, la achizitionarea unui autoturism nou marca Chevrolet.

Calitatea dumneavoastra de membru ACR va asigura obtinerea unei oferte exceptionale la achizitionarea unui autovehicul marca Chevrolet la preturi imbatabile.

Oferta speciala pentru membrii ACR:

Noul Chevrolet Spark
echipat cu aer conditionat, 6 airbaguri (airbag sofer, pasager, airbaguri laterale, airbaguri cortina), ABS, geamuri electrice fata, inchidere centralizata, Radio CD MP3 cu USB si scaun sofer reglabil pe inaltime de la doar 5.370 Euro cu TVA si primele de casare incluse.

Noul Chevrolet Cruze este oferit membrilor ACR cu o oferta inegalabila de 5 stele, totul de la doar 9.590 Euro cu TVA si primele de casare incluse! Echipare standard: aer conditionat, 6 airbaguri, ABS+EBD, sistem de control al stabilitatii (ESC), sistem de control al tractiunii (TCS), geamuri electrice fata, oglinzi electrice cu incalzire, radio CD cu MP3, inchidere centralizata cu telecomanda si multe alte echipari standard.

Ofertele Chevrolet pentru membrii ACR expuse mai sus sunt valabile in anumite termene si conditii pana la 31 martie 2011, in limita stocului disponibil prin Programul de Stimulare a Innoirii Parcului Auto National 2011. De aceea va rugam sa contactati cat mai repede Filialele ACR si distribuitorii Chevrolet.

Pentru mai multe detalii privind oferta Chevrolet destinata membrilor ACR, click aici.
“”"

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter