PROMOȚIE EXCEPȚIONALĂ PENTRU MEMBRII ACR PÂNĂ LA SFÂRȘITUL ANULUI 2012

formula castigatoare

ACR lansează o promoţie specială în perioada nov. – 31 dec. 2012, in toate filialele ACR. Persoanele care îşi achită cotizaţia de membru auto sau îşi reînnoiesc calitatea de membru în această perioadă, beneficiază de o reducere  de 50 lei din cuantumul cotizatiei.

 

Calitatea de membru ACR oferă anual importante servicii, avantaje şi facilităţi cuprinse în cele 28 de cupoane prevăzute în Carnetul de asistenţă BASIC, la care se adaugă, după criteriul vechimii şi fidelităţii, alte 9 cupoane valorice prevăzute în Carnetul de Asistenţă PREMIUM şi Carnetul de Asistenţă SENIOR. În afara serviciilor prevăzute în Carnetele de Asistenţă, ACR facilitează achiziţionarea de piese de schimb, echipamente şi alte accesorii auto cu preţuri reduse, în prezent şi în anul 2013.

 

Automobil Clubul Român asigură membrilor săi, ca membru al Federaţiei Internaţionale a Automobilului, asistenţă rutieră în străinătate, prin relaţii de parteneriat cu peste 150 de cluburi auto din Europa şi alte continente. Totodată, membrii ACR pot beneficia de Permisul Internaţional de Conducere (tradus în 7 limbi de circulaţie internaţională), de amplul Program Mondial de Discounturi SHOW YOUR CARD !, prin simpla prezentare al Carnetului de Membru ACR la un număr de peste 25.000 de locaţii (hoteluri, restaurante, magazine, parcuri de distracţii, rent a car, etc.). Iar pentru deplasările în Orientul Mijlociu sau din Africa stă la dispoziţia membrilor Carnetul de Trecere prin Vamă care asigură scutiri la plata taxelor de import temporar.

Mai multe detalii puteti afla la Filialele ACR sau la e-mail: organizare@acr.ro, tel:021/3178251

Profită de acestă promoţie extraordinară !

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter