Protocol de Cooperare ACR-ASYST

imagine_751

18 octombrie 2008 – In data de 14.10.2008 s-a incheiat un protocol de cooperare intre Automobil Clubul Roman si Asociatia pentru Sprijinirea Tinerilor, Studentilor si Profesorilor (ASYST).

Principalul obiectiv al cooperarii il reprezinta dezvoltarea activitatii specifice pentru sprijinirea tinerilor (12-26 ani), studentilor si profesorilor in cunoasterea legislatiei rutiere din Romania si international, indeosebi, tari din UE.

ASYST este membra a unei Confederatii Internationale privind promovarea schimburilor educationale si a mobilitatii in randul acestor categorii de tineri. Membrii acestei asociatii, recunoscuta de UNESCO, prezenta in peste 120 de tari din intreaga lume, inclusiv in statele UE, beneficiaza de carduri specifice care le asigura o larga gama de reduceri in multiple domenii. Spectrul acestora cuprinde: unitati bancare, de transport, de cultura, de numeroase prestari servicii si multe alte domenii de interes pentru aceste categorii de tineri.

Automobil Clubul Roman, care are una din principalele tinte solutionarea problemelor automobilistilor si a celor in devenire, va asigura potrivit protocolului o reducere de 10% a costului scolarizarii in vederea obtinerii permisului de conducere auto, prin cursuri de inalta tinuta profesionala, la standarde europene, precum si un pachet de facilitati solicitate de tineri. In perioada imediat urmatoare, reprezentanti ai ACR si ASYST, organizeaza activitati de promovare in principalele centre universitare, precum si de invatamant preuniversitar.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter