Raliul Braila – Dobrich
Traditie si continuitate

imagine_753

23 octombrie 2008 – Un grup de automobilisti braileni entuziasti, alaturi de colegii lor din Bulgaria, au pus bazele unei intalniri gen Raliu, in urma cu 30 de ani, ajuns astazi la a XXIV-a editie, intitulat RALIUL PRIETENIEI BRAILA (RO) – DOBRICH ( BG).

Concursul se recomanda prin traditie si prin traseul transfrontalier unic intre cele doua tari, prin ineditul unui mereu nou parcurs sau noi probe, in noi localitati, promovand sportul auto in randul amatorilor si oferind posibilitatea unei participari pasionatilor cu mijloace financiare reduse.

Programul acestui raliu cuprinde desfasurarea a doua probe de indemanare pe timp de noapte, in prima zi de concurs, la orele 19.00 in fata Primariei Braila.

In ziua a doua se vor desfasura probe simultane pe perechi, in ordinea startului, si un scurt circuit de viteza in care a doua tura va fi parcursa pe acelasi traseu cu cea precedenta, iar seara se incheie cu o prima festivitate de premiere pentru participantii locali.

A treia si cea mai lunga zi debuteaza cu o proba in statiunea Lacu Sarat (Braila) urmand etape de regularitate incheiate cu probe in orasele Insuratei, Slobozia si Silistra din Bulgaria. Fiecare proba va avea premierea ei, cu sprijinul administratiei locale si se va incheia la Dobrich.

Ultima zi debuteaza cu 2 probe de urmarire simultane pe perechi, apoi probe in centrul orasului Dobrich in fata unui traditional public amator al acestor manifestari.

Festivitatea de premiere se va desfasura in centrul vechi istoric al orasului, numit Stara Dobrich intr-un cadru natural deosebit.

La acest concurs, automobilele participante sunt cele normale de strada, inmatriculate regulamentar, iar participantii ( chiar familii ) vor fi posesori ai permiselor de conducere cu minim un an calendaristic vechime.

Vom reveni cu rezultatele finale.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter