Raliul Frumusetii 2009

imagine_834

27 mai 2009 – Sambata 30 mai, se va desfasura in judetul Hunedoara traditionala competitie RALIUL FRUMISETII, REZERVATA IN EXCLUSIVITATE ECHIPAJELOR FEMININE.

Aflata la a XIII-a editie, aceasta intrecere a ajuns sa fie foarte cunoscuta in Sud-Estul Europei, de cativa ani avand si caracter international. De mentionat ca deja s-au inscris 30 de echipaje, majoritatea din Romania, dar nu vor lipsi cateva echipe cunoscute din tarile de dincolo de Dunare.

Validarea inscrierilor(…dupa verificarea tehnica si estetica a automobilelor) va avea loc la Clubul ACR DEVA, vineri 29 mai, incepand cu ora 14. Cursa urmand sa inceapa sambata 30 mai, la ora10, cu o intrecere de pilotaj sportiv si indemanare auto pe cunoscutul traseu din fata Casei de Cultura din Deva.

Proba de frumusete si inteligenta auto, in urma careia se va decerna titlul de Miss Raliul Frumusetii are loc la Strandul Baile Daco-romane din Statiunea Geoagiu Bai, unde se si incheie aceasta competitie, cu o Cina Festiva la Hotel Alexandra.

Cupa Primarului Hunedoarei se va decerna in direct la posturile TV locale, la finalul desfasurarii Circuitului de viteza din centrul municipiului, dupa care caravana concurentelor va reintra pe traseul de regularitate prestabilit.

Programul Raliului Frumusetii 2009

Regulament Particular Raliul Frumusetii 2009 “”"

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter