Raliul Frumusetii Deva 2005

imagine_85

04 iunie 2005 – In organizarea filialei ACR Hunedoara, pe 3 si 4 iunie 2005 a avut loc Editia a IX-a a Raliului Frumusetii”", pe un traseu selectiv, intre Deva si Geoagiu-Bai.

Fata de editiile anterioare s-a remarcat saltul calitativ al masinilor participante, la start fiind prezente autoturisme de inalta clasa. In ceea ce priveste participantele, s-au evidentiat printre frumusetile locale si femei de succes, ce nu au ezitat sa plece in cursa la volanul bolizilor personali.

In afara echipajelor locale, la start au mai fost prezente doua echipaje din Bucuresti si altele noua din judetele Arad, Sibiu, Salaj, Dolj, Maramures, Brasov, Timis, Caras Severin si Gorj.

Ionica Popescu, deputat de Hunedoara, Tatiana Vasilescu si Natalia Intotero, membre ale Consiliului Judetean Hunedoara, Eugenia Nita, director al filialei ACR Dolj si componenta a CJ Dolj, Otilia Sfetcu, director in cadrul DSJ Hunedoara, ziarista Mihaela Tamas de la Cuvantul Liber, s-au numarat printre “”pilotii”" cu grad inalt in “”Raliul Frumusetii 2005 – Deva”".

Fostul campion national la VTM”

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter