RALIUL FRUMUSETII, LA A X-A EDITIE!

imagine_296

06 iunie 2006 – Anul acesta s-au implinit, iata, zece ani de cand la Deva si in judetul Hunedoara se desfasoara o intrecere automobilistica, devenita in timp cu totul deosebita. Asa s-a numit de la inceput si asa se numeste si astazi: Raliul Frumusetii.

Notorietatea acestui raliu se datoreaza si faptului ca, inca de la inceput, s-au trimis invitaţii doar echipajelor formate in exclusivitate din femei, devenind astfel o competitie originala, cu valoare de unicat in sud-estul european.

Amănuntul acesta l-am aflat de la un post de televiziune strain, care a relatat… despre confruntarea dintre participantii la recentul mars al minoritatilor sexuale cu cei care sunt impotriva acestora! S-a facut totusi remarca eleganta ca Romania este o ţară tolerantă şi permisivă manifestarilor de orice fel, dovada fiind si frumoasa traditie de peste un deceniu a unui Raliu al Frumusetii dedicat sexului slab, care se afla la a X-a editie.

Clasament general:

1. Secara M. / Riscuta C.
2. Rosca C. / Cozma A.
3. Stan D. / Dan D.
4. Vasilescu T. / Savescu M.
5. Dobos M / Sarbu F.
6. Sorecau H. / Codoban S.
7. Tene S. / Dorobat C.
8. Popescu I. / Rosuletu R.
9. Dumitru B. Popescu L.
10. Racasan C. / Vlad A.

Echipajului Banciu Delia / Gal Ramona i s-a acordat Premiul Special” din partea organizatorilor pentru cel mai bun debut.
“”"

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter