RALIUL MARTISORULUI LA TIMISOARA

imagine_804

23 martie 2009 – In data de 15 martie 2009, s-a desfasurat la Timisoara, etapa I din cadrul celei de a X-a editii a Campionatului de Automobilism Timis, etapa denumita RALIUL MARTISORULUI ADP-METRO 2009.

Traditionalul raliu dedicat in special doamnelor si domnisoarelor, s-a desfasurat pe un traseul ce a insumat 25 km,si a constat din 3 probe speciale, doua in zona centrala a municipiului si una in parcarea METRO 2 Timisoara. Publicul a fost foarte numeros, aprox. 500 persoane. Prezenta sportivilor a dat peste cap planurile organizatorilor, la start prezentandu-se 44 echipaje, din care 23 concurente feminine,record absolut,si 4 echipe.

Batalia a fost acerba, intr-un deplin spirit de fair play si sportivitate, concurentii realizand un adevarat regal sportiv automobilistic.

Premierea a avut loc intr-un cadru festiv, in selectul club din Timisoara, HAPPY CLUB, 200 de persoane venind sa felicite castigatorii si mai ales castigatoarele raliului. Concursul a fost onorat cu prezenta de NOUL PREFECT AL JUDETULUI TIMIS, D-NUL BACALA MIRCEA, CARE A EFECTUAT SI PREMIEREA, ALATURI DE CEILALTI SPONSORI(ADP TIMISOARA-sponsor principal,METRO 2 TIMISOARA,S.C.ANINOASA TIM”S.R.L.”

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter