Raliul Moldovei 2018

2018 ACR Raliul Bacaului 4

In perioada 15 – 16 iunie, in judetul Bacau, se desfasoara a 8-a editie a Raliului Moldovei, eveniment care, derulandu-se sub egida Automobil Clubului Roman, autoritate sportiva nationala pentru motorsport (ASN), puncteaza si in calendarele internationale.

Automobil Clubul Roman, in calitatea sa de ASN, recunoscuta de catre Federatia Internationala a Automobilului (FIA), a inscris acest raliu in calendarul FIA European Rally Trophy (ERT) – Balkan Rally Trophy.
Initial, pe lista de start figurau 54 de echipaje. Din pacate insa, din cauza problemelor tehnice, listele de start numara doar 44 de echipaje care, in cele doua zile de concurs, vor trebui sa parcurga 17 probe speciale, unele dintre ele cu un grad ridicat de dificultate din cauza numeroaselor viraje stranse, fapt care va pune la incercare abilitatile si vigilenta sportivilor, mai ales ca meteorologii prognozeaza ploi in perioada de desfasurare a raliului.
De remarcat faptul ca proba speciala Valea Budului reprezinta o noutate in configuratia acestui raliu, fiind apreciata atat de piloti, cat si de oficialii FIA care fac echipa cu reprezentantii ACR de la acest eveniment.

15 iunie 2018

Sursa foto: desteptarea.ro

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter