Raliul Prieteniei Braila – Dobrich 2006

imagine_379

31 octombrie 2006 – Traditionala intrecere Raliul Prieteniei Braila – Dobrich (Bulgaria), ajunsa la a XXII-a editie, se va desfasura in perioada 02- 05 noiembrie 2006.

Anul acesta concurentii vor lua startul joi seara, participand la o proba de noapte desfasurata in fata Primariei Braila, a doua zi urmand sa porneasca pe un traseu, in premiera, ce va strabate Braila- Slobozia-Calarasi-Silistra cu sosirea si festivitatea de premiere in orasul Dobrich.

Acest raliu romano-bulgar se recomanda si in acest an prin organizarea sa de catre Cluburile ACR Braila si SBA Dobrich (Silistra). Este o poveste de succes pe care organizatorii celor doua cluburi automobilistice se straduiesc sa o pastreze la standarde internationale de concurs.

Competitia demonstreaza si astfel prietenia celor doua comunitati pe drumul lor comun spre Europa anului 2007, asa cum se stie, cele doua tari fiind primite laolalta in Uniunea Europeana.

Intrecerea din acest an se caracterizeaza priuntr-un numar de 14 probe speciale (autoslalom, indemanare, mini circuite), pe teren cu aderenta diferita, ceea ce ridica gradul de dificultate al concursului. De mentionat prezenta la start a 2 campioni ai Bulgariei, in sporturi tehnico-aplicative, ca si a unora dintre cei mai buni automobilisti romani in acest domeniu.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter