RALIUL PRIETENIEI DOBRICH-BRAILA
LA A 25-A EDITIE

imagine_909

03 noiembrie 2009 – Traditia continua in automobilismul brailean ca si cu vecinii lor de la Dobrich. Infruntand situatiile economice specific crizei prin care trec si sponsorii traditionali ai acestei competitii auto de mare frumusete si perenitate, iata ca miscarea automobilistica din cele doua orase est- balcanice, a mai scris o pagina in aceasta toamna automobilistica a anului: a 25-a editie a traditionalului Raliul al Prieteniei Dobrich- Braila, Editia 2009.

Desfasurat pe durata a doua zile, (fata de cele 4 zile de altadata, datorita problemelor financiare resimtite de ambele parti organizatoare), raliul s-a desfasurat pe un traseu de 272 km, cu 9 probe speciale diferite. Competitia a fost urmarita si la editia jubiliara de acelasi interes si pasiune, de acelasi entuziasm ce dainuie de peste 35 de ani.

Cei 17 concurenti prezenti la start, au strabatut distanta dintre cele doua orase, traversand Dobrogea si muntii acesteia pe o vreme ce a tinut cu participantii.


La aceasta editie startul s-a dat din Dobrich, acolo fiind desfasurate si primele 4 probe speciale de urmarire si slalom paralel, foarte gustate de public.

Clasamentul special al concursului si clasamentul echipelor Prieteniei (echipaje mixte romano- bulgare) arata astfel:
- Razvan Popa – Lucian Popa – Tico SX
Nicolai Kortelov – Nasco Tonev – Opel Corsa 876 pct

- Stanila Aurel – Mihaila Emilia -Hyundai Getz
Goshu Dimitrov – Svetlin Spassov – Vaz 21011 911 pct

- Mihai Nicolae – Valentin Nemtanu – Opel Astra
Neven Gheorghiev – Niculina Todorov -Mitsubishi Colt 993 pct

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter