Raliul Sibiului, 19 – 21 iulie 2012

SibiuRallyRomania_right

Sibiul gazduieste in aceasta saptamana unul din cele mai importante evenimente sportive din acest an, Raliul Sibiului etapa internationala in calendarul Federatiei Internationale a Automobilului si etapa a VIII-a din International Rally Challenge 2012. La eveniment participa  sportivi din mai multe tari  Norvegia, Germania, Suedia, Franta, Elvetia, Italia, Ungaria, Slovenia,Ucraina, Austria, Belgia,Estonia, Anglia si Romania.

In calitatea sa de Autoritate Sportiva Nationala pentru Romania, Automobil Clubul Roman a facut toate demersurile catre Federatia Internationala a Automobilului  pentru inscrierea raliului in Calendarul oficial FIA precum si delegarea de catre forul mondial a unui observator care sa evalueze competitia in vederea promovarii acesteia anul viitor in “Cupa pentru Raliuri FIA Zona Est”.

Totodata ACR a venit in sprijinul organizatorului, A.S. Scorpion Racing, prin asigurarea logistica a asistentei rutiere pe probele speciale si in afara acestora.

Tinand cont de aprecierile deosebite facute de expertii Eurosport (care vor transmite in direct raliul) cu ocazia recunoasterii traseului, speram ca Raliul Sibiului sa-si recapete locul intre raliurile europene, acolo unde a fost prezent pana in anul 2004.

 

 

 

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter