RALIUL SIGURANTEI RUTIERE

imagine_700

26 iunie 2008 – In ziua de 28 iunie 2008 si-au dat intalnire, la Paris, la invitatia Clubului Automobilistic German (ADAC) , zeci de echipaje cu pasionati ai volanului, cu varste de pana la 25 de ani, reprezentand numeroase cluburi ale Federatiei Internationale a Automobilului (FIA).

Aceste echipaje vor participa la un raliu de siguranta rutiera pe ruta Paris – Berlin, avand drept scop promovarea valorilor conducerii auto preventive si combaterea accidentelor rutiere in randul tinerilor.

Competitia, desfasurata timp de 7 zile, va cuprinde probe de conducere auto pe automobile puse la dispozitie de organizatori, cat si probe teoretice si alte manifestari specifice cultivarii respectului fata de toti participantii la traficul rutier.

Automobil Clubul Roman va fi reprezentat de un echipaj format din tinerii: Vlad Cozianu, care face parte din corpul de arbitrii ai Comisiei Nationale de Automobilism si Karting ACR, in calitate de pilot si copilotul sau Radu Dobre.

Selectia echipajelor care vor lua startul la Paris, pe o ruta comunicata cu acest prilej si cu numeroase probe de traseu, a fost facuta pe criterii deosebit de riguroase impuse de organizatori.

Printre premiile oferite echipajelor care vor obtine cele mai mari punctaje

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter