RALIUL ZĂPEZII pe traseul montan Colibița-Tihuța

16665225_1846807175608076_8723791761935946799_o

În ziua de 12 februarie 2017, pe traseul montan din Colibița din zona turistică ”Pe Potcoava Carpaților”, județul Bistrița-Năsăud, a avut loc ”Raliul Zăpezii”, organizat de Sucursala Județeană Bistrița-Năsaud și clubul Auto Rally Sprint și Karting LD, cu sprijinul societății Fisherman’s Resort. Participanților le-a fost prezentat salutul Președintelui ACR, dl. Constantin Niculescu, care a reiterat tradiția îndelungată a asociației noastre în organizarea sportului automobilistic de iarnă, denumit generic ”Raliul Zăpezii”.

Pe traseul montan Colibița – Tihuța stratul de zăpadă a fost atât de impunător cum n-au cunoscut de mulți ani aceste meleaguri turistice. Ocolul Silvic s-a întrecut, ca niciodată, în eforturile multor zile pentru a face posibilă practicarea acestui sport cu atâtea provocări. Iar cabanierii de la ”Colibița” nu s-au lăsat nici ei mai prejos pentru a-și onora oficiile de bună gazdă, atât la lansarea concursului, cât și la festivitatea de premiere. Piloții au fost ”acompaniați” pe întregul traseu de vehiculele de asistență ale Ocolului Silvic și de echipajele Salvamontului Bistrița-Năsăud, precum și Jandarmeria montană. Au fost, de asemenea, prezenți reprezentanți ai Consiliului Județean, Prefecturii, Direcției Județene pentru Sport și Tineret, Inspectoratului Județean de Poliție și Inspectoratului Județean pentru Situatii de Urgență, primăriilor comunelor Prundu Bârgăului, Bistrița Bârgăului, Josenii Bârgăului și Tiha Bârgăului.

Sucursala ACR Bistrița-Năsăud a distribuit piloților și familiilor acestora materiale promoționale privind beneficiile, avantajele și facilitățile oferite membrilor ACR, care au suscitat interes din partea participanților pentru a deveni membri ai asociației. Totodată, organizatorii evenimentului au convenit, în deplin consens, pentru realizarea ”Raliului Mărțișorului”, și de data aceasta în cooperare cu Hotel Castel ”Dracula” de la Tihuța.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter