Raul Szene si Sorin Botez au reprezentat Romania la FIA MASTERS 2014 – Eschdorf Luxemburg

455

In weekendul 11-12 octombrie a avut loc la Eschdorf-Luxemburg etapa FIA MASTERS 2014, prima etapa de acest gen in anul competitional 2014. Au fost prezente 22 de tari, iar in aceste 22 de tari s-a incadrat si Romania. Pilotii care au dus drapelul Romaniei la Luxemburg, Szene Raul si Botez Sorin, sunt mandri ca si-au putut reprezenta tara dar si orasul din care vin, Timisoara:

“ A fost un weekend plin de entuziasm, emotii, evenimente mai mult sau mai putin placute. Ne bucura faptul ca am fost prezenti la aceasta etapa si ca am dus steagul Romaniei la Luxemburg. A fost o atmosfera foarte prietenoasa, organizatorii au fost extraordinari si ne-am facut prieteni din multe alte tari. A fost o experienta unica! Pentru ca suntem mandri ca suntem timisoreni am dus blazonul orasului Timisoara la Luxemburg pentru promovarea imaginii orasului si pentru ca ne dorim foarte tare ca in anul 2021 Timisoara sa fie numita capitala europeana a culturii, considerand ca acesta este un prim pas in realizarea acestui lucru. Administratia locala, prin consilierul local Grigore Grigoroiu, si-a aratat suportul si am inceput chiar discutiile pentru organizarea unei etape la nivel european in Timisoara in viitorul apropiat.

La sfarsit de sezon competitional dorim sa multumim celor fara de care prezenta noastra pe coasta anul acesta nu ar fi fost posibila si anume Kremsmueller Romania SRL, partener principal, Kremsmueller Group, Automobil Clubul Roman, DaSierra Consult, ACS BSSR Automotosport, echipei tehnice BSSR Garage dar si tuturor celor care au fost langa noi si ne-au sustinut moral, prin prezenta la etape, avandu-I ca invitati sau pur si simplu in fata laptopului urmarind rezultatele etapelor!”

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter