Recorduri jubiliare la ACR Brasov

18 august 2007 – Filiala judeteana Brasov a ACR, prestigioasa Asociatie a obstei automobilistilor din orasul de la Poalele Tampei, a sarbatorit anul acesta, cu prilejul Zilei Automobilistului, 40 de ani de la reinfiintare. A fost, sa recunoastem, un frumos record ! In cele peste patru decenii de prodigioasa activitate, lansata atunci in forta de actualul presedinte al ACR, au fost inregistrati ca membri simpatizanti si auto ai Asociatiei, aproape 100.000 de brasoveni!

Actualul director al Filialei marcheaza si el un record : 10.000 de membri simpatizanti si auto inregistrati in cei peste noua ani de cand conduce Filiala, ultimul membru (brasoveanul Mihai Florin Banciu) inscriindu-se in ACR vineri, 17 august 2007.

De asemenea, cu doua zile in urma, in persoana tanarului Marian Tudosie din Brasov, s-a inregistrat si cel de-al 2500-lea absolvent al Scolii de conducatori auto care a beneficiat in acest deceniu de reducerea (pana la 30%) acordata elevilor si studentilor ce au apelat la serviciile cunoscutei Scoli de soferi, infiintata la Brasov inca in urma cu 35 de ani.

Felicitari si la mai mare!

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter