Reîntâlnire cu Palatul Copiilor Oradea

laborator mobil

Palatul Copiilor Oradea şi-a dat, astăzi, acordul pentru a participa, în zilele de 3 – 5 septembrie 2014, la activitatea „Laboratorului Mobil de Educaţie Rutieră al ACR”, care va avea loc la reşedinţa judeţului Bihor. Acest moment este prilejuit de ediţia a III-a a „Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat” de la Oradea, în perioada 3 – 5 septembrie a.c., organizată sub egida Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor, în parteneriat cu Automobil Clubul Român şi alte instituţii naţionale cu responsabilităţi în siguranţa rutieră.

 

Palatul Copiilor Oradea şi-a câştigat notorietatea pe plan naţional şi european, în luna mai 2014, la ediţia a XXXV-a a Concursului Internaţional de la Chişineu-Criş, judeţul Arad, în domeniul sportului automobilistic tehnico-aplicativ, în organizarea Inspectoratului Şcolar Judeţean şi Sucursala Judeţeană a Automobil Clubului Român. La ediţia 2004 a celebrului concurs, la care au luat parte peste 2000 de elevi de la 62 de unităţi şcolare şi cluburi sportive din România, Germania, Norvegia, Spania, Serbia şi Ungaria, echipajele Palatului Copiilor Oradea au urcat pe podiumul învingătorilor, ca vicecampioni.

 

Întâlnirea din debutul lunii septembrie 2014, între Palatul Copiilor Oradea şi conducerile Sucursalelor ACR Arad şi Bihor, va constitui un moment încărcat de semnificaţii şi surprize oferite de Automobil Clubul Român

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter