Restrictii de trafic pentru organizarea Bucharest City Challenge 2008

imagine_721

15 august 2008 – Asa cum organizatorii au anuntat din timp, in perioada 22 – 24 august, pe Circuitul de viteza auto amenajat in jurul impozantei cladiri a Palatului Parlamentului, se va desfasura un eveniment mult asteptat de catre pasionatii motorsportului: Bucharest City Challenge 2008, in cadrul Campionatului Mondial de Viteza pe Circuit FIA GT.

Cursa se va desfasura pe traseul de-acum cunoscut : B-dul Natiunilor Unite, Strada Izvor, Calea 13 Septembrie si B-dul Libertatii.
Bucharest Ring SRL, in calitate de principal organizator, a informat Automobil Clubul Roman, in calitatea sa de Autoritate Sportiva Nationala, ca pentru amenajarea in cat mai scurt timp a dotarilor si infrastructurii specifice unui concurs de automobilism la acest nivel, sunt necesare unele restrictii de circulatie, convenite cu institutiile de resort, ce vor incepe din data de 15 august si se vor aplica atat pentru autovehicule, cat si pentru pietoni, impunandu-se anumite limitari de trafic pe cateva artere din centrul Capitalei. Astfel, in perioada 15.08-18.08.2008 se va organiza circulatia in sens unic pe urmatoarele artere:

Bd. Libertatii (intre Calea 13 Septembrie si Bd. Natiunilor Unite) ;
Bd. Natiunilor Unite (intre Bd. Libertatii si Str. B.P. Hasdeu);
Str. Izvor (intre Str. B.P. Hasdeu si Piata Arsenalului);
Calea 13 Septembrie (intre Piata Arsenalului si Bd. Libertatii).


Se fac eforturi ca in intervalul orar 22.00-6.00 sa fie terminata montarea parapetilor de beton care vor delimita traseul Circuitului auto din jurul Palatului Parlamentului, urmand ca in perioada 15.08-18.08.2008, circulatia auto in zona sa se faca pe un singur sens.

In perioada 19-26 august 2008 va fi inchis traficul numai pe urmatoarele artere:

Bd. Libertatii (intre Splaiul Independentei si Piata Cosbuc);
Calea 13 Septembrie (intre Sos. Pandurilor si Bd. Libertatii);
Str. Izvor (intre Piata Arsenalului si Str. B.P. Hasdeu);
Bd. Natiunilor Unite (intre Str. B.P. Hasdeu si Splaiul Independentei);
Str. B.P. Hasdeu (intre Bd. Natiunilor Unite si Splaiul Independentei);
Bd. Unirii (intre Piata Constitutiei si Splaiul Independentei);
Str.Uranus (intre Calea 13 Septembrie si Str. Sabinelor);
Str. Dr. Staicovici (intre Str. Dr.Pasteur si Str. Izvor).

Intre 27.08.- 07.09.2008, numai intre orele 22.00-06.00, organizatorii efectueaza lucrari de demontare si incarcare operativa a blocurilor de beton, zona de lucru pe carosabil fiind semnalizata cu balize si indicatoare.

Ca si anul trecut, Bucharest Ring SRL da asigurari ca lucrarile pentru delimitarea traseului si mentinerea sigurantei atat pentru participanti cat si pentru spectatori vor consta in montarea cat mai operativa de parapeti de beton si realizarea gardurilor de protectie executate din plasa de sarma. Parapetii de protectie se vor amplasa la marginea bordurilor, trotuarelor sau spatiilor verzi si vor fi semnalizate corespunzator. Circulatia pietonilor va fi permisa pe aceasta perioada, exceptie facand doar perioada 19-26 august, cand circulatia in zona este oprita.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter