Revista Autoturism, luna iulie 2017, editată de ACR

coperta revista 2-2017

A apărut noul număr al Revistei Autoturism, luna iulie 2017. Cititorii acesteia se pot delecta cu editorialul unicat ”Siguranța Rutieră”, semnat de către Președintele ACR.

Revista cuprinde, de asemenea, articole deosebit de interesante, cu titlurile ”Adunarea Plenară a FIA – Regiunea I, o nouă recunoaștere internațională pentru ACR”, ”ACR: Premiul de Excelență în Siguranța Rutieră și Premiul Special Jacques Barrot ale Comisiei Europene”, ”Mesajul Președintelui FIA dl. Jean Todt adresat Președintelui ACR” cu prilejul decernării asociației noastre, a două premii ale Comisiei Europene, ”Conferința FIA pentru Sport de la Geneva, 20 – 22 iunie”.

Prezent în fiecare număr al revistei ”Autoturism”, pe problematica siguranței rutiere, Președintele ACR semnează, de data aceasta, un articol deosebit de actual ”Strigătul disperării: Opriți carnagiul de pe șosele!”.

Sumarul cuprinde, totodată, articolele: ”ACR prezent la un eveniment de educație rutieră la Clubul Automobilistic Bulgar”, ”Defensive driving și conducere preventivă în conceptul Şcolii de Şoferi ACR”, ciclul de oferte de unități de cazare partenere ACR, ”Primăvara educației rutiere a elevilor – 2017”, Sportul Automobilistic ACR, precum și prezentarea beneficiilor și avantajelor acordate membrilor noștri.

Pentru a accesa acest număr al Revistei Autoturism, click aici!

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter