Rezultate Promotorsport Rally Raid 2006

imagine_293

04 iunie 2006 – Etapa a II-a a Campionatului National de Rally Raid a debutat spectaculos la Satu Mare, in Piata Libertatii, inca din seara de joi 01 iunie, cu o prezentare dinamica a competitorilor si a materialului de concurs, unde amfitrion a fost vedeta ProTV Roxana Ciuhulescu. Ineditul competitiei organizate exemplar la Satu Mare este completat de un salon auto destul de mare, iar cu ocazia deschiderii concursului au fost prezentate punctual toate masinile si sponsorii competitiei.

Lungimea totala a raliului este de 305 km, cu 4 probe speciale cu o lungime totala de 210 km, iar desfasurarea lui se face pe suprafete mixte, macadam + asfalt + drumuri forestiere, cu un procentaj de 68,8 % probe speciale.

La start s-au inscris 24 de concurenti pe automobile de teren si motociclete, iar concursul se anunta deosebit de disputat, atat datorita terenului greu in care se desfasoara, dar mai ales din cauza vremii potrivnice. Daca in preziua concursului, la prezentarea masinilor si a concurentilor vremea a fost superba, la startul de vineri nori amenintatori s-au adunat deasupra, iar ploaia nu s-a lasat asteptata. Urmeaza deci doua zile grele pentru piloti si materialul de concurs, dar spectacolul este garantat. Si emotiile, desigur…

Mediatizarea concursului s-a facut foarte prompt, posturile de televiziune locale prezentand pe larg evenimentul, iar dupa cursa vom vedea si comentariile, care vor fi pozitive fara discutie. Comisia Nationala de Automobilism si Karting a facut o surpriza vedetei Pro TV, Roxana Ciuhulescu, oferindu-i o licenta de pilot pentru 2006, chiar in timpul prezentarii din seara de joi, 01 iunie.

Ordinea de start vineri:

Moto
1 Gyenes Emanuel (KTM)
2 Somodean Ioan (Husaberg)
3 Nedelcu Laurentiu (Husaberg)
4 Dumitrache Razvan (KTM)
5 Lutas Ioan (KTM)
6 Lascu Gheorghe (Husaberg)
7 Mosteanu Ionut (KTM)
8 Vasilescu Viorel (Husaberg)
9 Dan Popescu (Arctic Cat)
10 Pop Paul (Bombardier)
11 Radulescu Ionut (KTM)
12 Trica Corneliu (KTM)
13 Joanta Vlad (Yamaha)
14 Recean Florin (KTM)

Auto
15 Domide Ovidiu/Ciuhulescu Roxana (Nissan Patrol)
16 Goia Nicolae/Nastor Ioan (Nissan)
17 Ferencz Atila/Bojica Alexandru (Lada Niva)
18 Muresan Claudiu/Bagarean Calin (Toyota Landcruiser)
19 Dehelean Gheorghe/Lupulescu Ciprian (Suzuki Samurai)
20 Nicolae Gabriel/Liviu Stan (Nissan Patrol)
21 Butka Alexandru/Csoma Istvan (Land Rover)
22 Dorner Ervin/Csoba Gabor (Nissan Patrol)
23 Kovacs Tiberiu/Kovacs Georgy (Jeep)
24 Konstantin Norbert/Borsos Levente (Jeep Wrangler)

Vremea potrivnica si traseul dificil au facut ca ambele zile de concurs sa fie o aventura pentru toate echipajele. Multe impotmoliri s-au inregistrat mai ales la auto, unde masinile mai grele au avut reale probleme la depasirea terenului greu, ce mustea de apa, toata ziua de vineri fiind condimentata de ploi, pe alocuri torentiale, ca si sambata.

Rezultate

“”"

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter