Rovinieta la ACR

Überwachung - Observation

In baza Conventiei semnate intre Automobil Clubul Roman si Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, prin intermediul filialelor ACR din intreaga tara se elibereaza roviniete electronice valabile pentru toate tipurile de autovehicule, atat pentru cele inmatriculate in Romania, cat si pentru cele inmatriculate in alte tari.

Incepand cu anul acesta, CNADNR a suplimentat numarul de radare mobile si fixe care verifica instant valabilitatea rovinietelor, iar amenzile pentru lipsa acestora se transmit in termen de 1 luna proprietarului, la domiciliu. Cuantumul amenzilor pentru lipsa valabilitatii rovinietei electronice se incadreaza intre 250 lei pentru autoturisme si 4500 lei pentru autovehicule transport marfa cu masa maxim autorizata mai mare de 12 tone.

Nu uitati ca fiecare utilizator al retelei de drumuri nationale din Romania care achizitioneaza rovinieta electronica este obligat sa pastreze rovinieta, dupa ce aceasta a expirat, un termen de un an de zile. In situatia in care apar neintelegeri puteti dovedi faptul ca ati circulat legal din acest punct de vedere si astfel scapati de eventuala amenda.

Va asteptam la sediile filialelor ACR aflate in centrul oraselor si municipiilor din tara, pentru a va elibera roviniete electronice necesare  circulatiei in deplina legalitate pe soselele din tara noastra!

 

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter