S-a incheiat Raliul Moldovei Bacau etapa a 3-a din FIA – European Rally Trophy / Balkan Rally Trophy 2017

19225541_1594991427240162_6723476201814583984_n

Raliul Moldovei Bacau inscris de catre Automobil Clubul Roman in FIA European Rally Trophy si Balkan Rally Trophy a fost castigat in premiera de Simone Tempestini.

Bogdan Marisca si  Valentin Porcisteanu si-au pastrat locurile 2 si 3 pana la ultima proba speciala, care a contat si ca Power Stage, Valentin Porcisteanu urcand pe locul secund, pozitie care reprezinta cea mai buna clasare a sa in acest sezon. Campionul national din 2011 a bifat in plus si cea de-a patra victorie in tot atatea curse la Clasa 3, continuandu-si cursa catre titlul national al categoriei, obiectivul sau pentru acest an competitional.

Adrian Teslovan a obtinut locul 4 si s-a impus la categoria doua roti motrice (ca si la Clasa 5), urmat de Mihai Manole si Bogdan Vrabie, ultimul adjudecandu-si si succesele in ierarhiile la Clasa 9 si Cupa Suzuki. In Cupa Dacia succesul i-a revenit lui Norbert Maior, cel care a fost si cel mai rapid junior, in timp ce la Clasa 11 victoria a fost trecuta in contul lui Dragos Dinu.

Singurul pilot care este interesat de parcursul FIA European Rally Trophy/ Balkan Rally Trophy la etapele ulterioare din Bulgaria, Serbia si Turcia este echipajul  Valentin Porcisteanu-Dan Dobre din clubul Vallino Rally Team. Desi s-a discutat cu cel mai reprezentativ  club  din Romania ca participare internationala la competitiile FIA , clubul Napoca Rally Team condus de Marco Tempestini, pilotii clubului nu vor avea un parcurs ulterior in participarea  la FIA- European Rally Trophy / Balkan Rally Trophy 2017.

 

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter