Sambata, nici ploaia nu a putut strica spectacolul la Campionatul de Rally Sprint Satu Mare

imagine_1097

20 martie 2011 – Sambata 19 martie, in poligonul ACR s-a desfasurat prima etapa, din acest an, a Campionatului Judetean de Rally Sprint Satu Mare 2011. Campionatul va avea cinci etape si este organizat de ACR Filiala Satu Mare si Clubul Sportiv Auto Karting Rider’s . Fiind o vreme total nefavorabila atat pentru organizatori, spectatori (care au venit in numar foarte mare si au indurat frigul fiind nu doar prietenii concurentilor ci si alti spectatori care adora sportul cu motor), cat si pentru concurenti, ploaia cazand neincetat pe tot parcursul zilei, a fost totusi un spectacol de zile mari. Sau inscris la start 32 de concurenti la cele patru grupe: ON.1 – masini cu tractiune fata si capacitate cilindrica de pana la 1.500 cmc, ON.2 – masini cu tractiune fata si capacitate cilindrica intre 1.501 si 2.000 cmc, ON.3 – masini cu tractiune spate indiferent de capacitate cilindrica dar cu o putere de pana la 200 cai. si grupa OP, care apartine pilotilor profesionisti licentiati si cu masini modificate, respectiv tuturor doritorii care opteaza pentru aceasta grupa. Pilotii licentiati sau nelicentiati au sosit din mai multe localitati si anume Cluj-Napoca, Baia Mare, Floresti, Gherla, Turulung si Satu Mare, acest campionat bucurandu-se de aprecierea multor sportivi din judetul Satu Mare si nu numai. Incet va deveni o competitie interjudeteana cu deja o traditie de peste 6 ani.

Organizatorii, concurentii dar si spectatorii sositi in numar destul de mare, au avut parte de un spectacol de zile mari, spectacolul oferindu-ne un bun prilej de a lasa problemele acasa pentru o zi si a ne bucura de mirosul benzinei si de mirosul cauciucurilor care sambata au contat foarte mult .. toata pista fiind plin cu apa.

Conform regulamentului fiecare pilot poate concura la doua grupe diferite DAR una dintre grupe trebuie sa fie cea in care se incadreaza iar ce de-a doua grupa poate fi o grupa superioara. Punctele pentru care sau luptat au fost : locul1-22puncte, 2-18, 3-15, 4-12, 5-10, 6-8, 7-6, 8-4, 9-2, 10-1punct.

Castigatorii etapei a I-a pe categorii:

ON.1 – 1. Bogdan Alexandru (Cluj Napoca,Opel Tigra); 2.Pusok Csaba(Baia Mare, Fiat Punto); 3.Gal Ferenc (Turulung,WV Golf).

ON.2. – 1. Domuta Daniel (Satu Mare, Honda); 2. Vezendan Mihai (Satu Mare, Honda); 3. Majer Richard (Satu Mare, Honda).

ON.3 – 1 Bakonyi Raul (Satu Mare,BMW).; 2. Stecka Florin ( Satu Mare,BMW ); 3. Erdei Istv

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter