Sarbatoarea campionilor automobilismului si kartingului 2010

imagine_1080

29 ianuarie 2011 – Astazi, a avut loc in saloanele oficiale ale Clubului Diplomatic Bucuresti, GALA CAMPIONILOR 2010 la automobilismul si kartingul sportiv.

GALA CAMPIONILOR din acest an a inscris in cronica automobilismului si kartingului romanesc cea de-a 21 -a editie anuala de sarbatorire oficiala a campionilor. Evenimentul a fost onorat de o participare masiva de piloti, copiloti, antrenori, organizatori de competitii, arbitrii, parinti, prieteni ai acestora, de reprezentanti mass-media din capitala si judetele tarii. In cadrul Galei Campionilor 2010, au fost premiati copii, juniori, seniori si veterani ai automobilismului si kartingului romanesc.

Vedetele kartingului in cadrul Galei Campionilor 2010 au fost: Dionisios MARCU, Robert VISOIU, Andrei ATANASIU, David DUGAESESCU, si Petrut FLORESCU, care care au obtinut performante deosebite la concursurile internationale. Cel mai tanar concurent in campionatul national de karting 2010 a fost sarbatorit Andrei PONTA, iar in ipostaza celui mai promitator debut la karting s-a clasat Cristian SERBU.

In automobilism, au fost sarbatoriti in mod special urmatorii sportivi:
- echipajul Edwin KELETI si Victor PONTA pentru cea mai buna clasificare romaneasca intr-o etapa WRC (Spania 2010)
- echipajul auto Marco TEMPESTINI si Dorin PULPEA care a castigat Cupa Europei de Est la raliuri
- echipajul auto Costel CASUNEANU si Maurilio ZANI, pentru cea mai buna clasare intr-o etapa de Cupa Mondiala FIA RALLY RAID.

De asemenea, au fost onorati cu distinctii speciale si diplome organizatorii unor competitii automobilistice deosebite: directorii filialelor judetene ACR Hunedoara, Satu Mare, Dolj, precum si presedintele Comisiei judetene de automobilism si karting ACR Timis pentru performante de exceptie in organizarea in 2010 a Campionatelor regionale de automobilism si karting cu participare internationala.

Gala Campionilor 2010 s-a incheiat cu fotografiile de grup ale kartistilor si automobilistilor intr-o atmosfera optimista privind sezonul competitional 2011.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter