Sărbătorirea zilei de 8 Martie 2017, Ziua Internațională a Femeii

DSC_0694

În sucursalele și agențiile ACR din țară a fost marcată, în cursul zilei de ieri, 8 martie 2017, această sărbătoare tradițională dedicată persoanelor de gen feminin, inclusiv automobilistelor, care reprezintă, în țara noastră, o treime din conducătorii auto.

Sucursalele noastre au oferit, ca și în alți ani, simboluri ale primăverii și în primul rând, flori, atat de apreciate de către doamne. Aceste acțiuni de suflet desfășurate împreună cu poliția rutieră, au avut loc la sediile sucursalelor ACR sau pe arterele de circulație și parcările din orașe, bucurându-se de o deosebită audiență.

Cu acest prilej, doamnelor și domnișoarelor le-au fost oferite, de asemenea, numeroase materiale promoționale și informative privind pachetul bogat de beneficii, avantaje și facilități ACR, parte dintre acestea solicitând calitatea de membru al asociației.

Este demn de menționat și faptul că, în unele sucursale au avut loc competiții automobilistice dedicate exclusiv femeilor.

Vă reamintim că Automobil Clubul Român a lansat cu acest prilej, o Promoție Specială, constând în reducerea cuantumului cotizatiei de membru ACR auto cu 25%, în perioada 8 – 12 martie 2017, pentru femeile de la volan care doresc sa-si onoreze cotizatia scadenta sau sa debuteze ca membru al asociatiei, în scopul de a beneficia de  avantajele si facilitatile acordate tuturor membrilor, atat in Romania, cat si în strainatate.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter