Schumacher revine pe pista, la 41 de ani!

imagine_974

12 martie 2010 – Dupa ce s-a retras din F1 la finalul sezonului 2006, Michael Schumacher revine in Formula 1, cu Mercedes GP.

Supercampionul mondial declara ca este pregatit sa faca fata unui sezon dificil. Ma simt ca un copil in asteptarea Craciunului. Sunt perfect pregatit fizic si, cel mai important, sunt plin de energie. a declarat septuplul campion german inainte de a redebuta in F1 la Marele Premiu al statului Bahrain, de duminica!

Schumacher este convins sa inceapa in forta noul sezon, pentru ca ulterior sa aspire di nou la titlul mondial: Este important sa fim in grupul liderilor inca de la startul sezonului si sunt increzator ca vom fi acolo! Coechipierul sau, Nico Rosberg,este cu 16 ani mai tanar, dar inaintea startului, pare mai putin emotionat decat marele Michael… Un esec, ori o comportare modesta ar arunca o umbra nemeritata asupra carierei sportive exceptionale a celui mai mare pilot al tuturor timpurilor!

Asa cum se stie, Marele Premiu al statului Bahrain va avea loc in acest week-end, cursa propriu zisa inceapand duminica de la ora 14:00, ora Romaniei.

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter