Scoala Altfel – Educatie rutiera la ACR Brasov

Educatie Rutiera la ACR Scoala de Soferi Brasov

In cadrul manifestarilor dedicate zilei de 5 Aprilie- Ziua Automobilistului, Sucursala ACR Brasov a organizat o actiune de Educatie Rutiera sub genericul ” O secunda pentru viata ta”, la care, in cadrul saptamanii ” Scoala Altfel”, au participat elevi ai claselor a VI-a de la Scoala Generala nr. 9 Brasov.
Acestia au putut viziona materiale video si filme de educatie rutiera, inclusiv prezentari ale unor situatii in care acestia pot fi implicati in anumite evenimente din traficul rutier.

Elevilor li s-a prezentat un autoturism care face parte din Scoala de Soferi Brasov a ACR, modul in care acesta functioneaza si care sunt beneficiile invatarii corecte a regulilor de circulatie din traficul rutier.

De asemenea, tot cu aceasta ocazie, copiii au putut participa si la o simulare a incarcarii unui autovehicul pe autoplatforma de asistenta rutiera non-stop din cadrul Sucursalei ACR Brasov.

La finalul acestei intalniri, copiilor li s-au inmanat dulciuri, pliante de educatie rutiera, orare scolare si alte cadouri.

 

25 martie 2018

 

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter