Școala de șoferi ACR – activă și în vacanța de vara

DSC_0171

Potrivit tradiției, Școala de Șoferi ACR este pregătită pentru organizarea cursurilor pentru obținerea permisului de conducere auto, chiar și pe timpul vacanței de vară 2016 a elevilor și studenților.

În această perioadă, inclusiv în weekend, instructorii noștri și profesorii de legislație sunt pregătiți pentru a sta la dispoziția elevilor, studenților și a altor proprietari de autoturisme, indiferent de vârstă, pentru pregătirea sau perfecționarea acestora în cadrul Școlii de Șoferi ACR.

Școala de Șoferi ACR, cu o tradiție de peste 100 ani și cu standarde de performanță și promovabilitate ridicate, utilizează autovehicule noi și moderne, destinate învățării conducerii auto, atât în propriile poligoane, cât și pe trasee din orașe sau extraurbane.

Anul acesta scolile de soferi ACR au fost dotate cu autoturisme noi tip Hyundai I10, autoturisme ultramoderne, dotate cu aer conditionat si motoare pe benzina de ultima generatie, ecologice si cu consum redus de combustibil.

Mai mult, aplicația ACR Street Test, o inovație în domeniul instruirii elevilor din școlile de șoferi ACR, îi ajută pe aceștia să se obișnuiască, încă din faza de pregătire teoretică, cu situațiile reale din traficul rutier. Aplicația poate fi accesată aici.

Detalii despre școala de șoferi ACR se pot obține la telefon 0745 382 748, 0742 158 990 sau la e-mail scoala@acr.ro

 

 

 

 

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter