Scoala de Soferi Brasov

scoala de soferi Brasov

Scoala de soferi Brasov: Tel: 0745382738 E-mail: acr_bv@acr.ro – cea mai rapida cale de obtinere a permisului de conducere

Te asteptam in Brasov, Calea Bucuresti nr. 68 unde are sediul Scola de Soferi Brasov a ACR!

Scoala de Soferi Brasov: preturi competitive, reduceri si plata in rate!

Scoala de Soferi Brasov, sucursala a Scolii de Soferi ACR, cea mai buna scoala de soferi din Romania, fondata in anul 1910, pregateste elevi in vederea obtinerii permisului de conducere categoria B.

Cursurile in scoala de soferi Brasov se adreseaza nu numai elevilor care locuiesc in municipiul Brasov, dar si celor domiciliati in intregul judet Brasov.  Programul scolii de soferi Brasov este unul flexibil, adaptat nevoilor cursantilor. Nu conteaza ca este dimineata, seara sau weekend!

Autoturismele scolii de soferi Brasov sunt performante, de generatie noua. Investiitle constante pe care Automobil Clubul Roman le realizeaza sunt concretizate in achizitia de autovehicule noi de scoala de soferi, sala de legislatie este una moderna, in care cursantii scolii de soferi Brasov participa la cele 30 ore legislatie rutiera si conducere preventiva.

Elev scoala de soferi in poligonOrele de conducere efectiva la scoala de soferi Brasov se desfasoara sub atenta supraveghere a instructorilor nostri, cu autoturisme noi de scoala de soferi dotate cu aer conditionat si sisteme de siguranta activa.

Suntem prima scoala de soferi din Romania care am adus inovatia in cursurile de instruire teoretica. Cursantii scolii de soferi Brasov invata la orele de instruire teoretica nu numai pe chestionarele clasice, ci si pe cele online. Streettest.ro ii ajuta pe cursantii din scoala de soferi sa invete rapid, pe imagini surprinse direct din traficul rutier.

La scoala de soferi Brasov poti sa platesti in rate, iar elevii si studentii beneficiaza de importante reduceri de pret. Punem accent, in primul rand, pe efectuarea orelor de teorie,  pentru ca elevii sa poata invata, cat mai repede, conducerea unui autoturism in traficul real!

Scoala de soferi Brasov: seriozitate, performanta, competitivitate, reduceri elevi si studenti,  plata in rate!

Detalii aici: https://youtu.be/xR2G7GJJS48

27 martie 2018

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter