Scoala de soferi Bucuresti

scoala-de-soferi-bucuresti

Scoala de soferi Bucuresti: Masini noi si cei mai buni instructori auto. Tel: 0745540468. E-mail: acr_buc@acr.ro

Ne mandrim ca avem cea mai buna scoala de soferi din Bucuresti, cu cea mai mare rata de promovabilitate!

La scoala noastra de soferi se organizeaza cursuri de obtinere a permisului de conducere categoria B. Rapid si ieftin, elevii si studentii beneficiaza de reduceri consistente si plata in rate.

Scoala de soferi Bucuresti dispune de poligon auto, special conceput pentru executarea manevrelor de parcare, mersul printre jaloane, urcare in rampa, etc.

Adresa unde puteti gasi scoala de soferi Bucuresti: Sos. Colentina nr. 1, sector 2, Bucuresti (vis a vis de magazinul Bucur Obor).

Pentru practica in poligon auto scoala de soferi Bucuresti: str. Jiului nr. 161, sector 1, Bucuresti.

Am fost primii care am adus inovatia in cursurile scolii de soferi, prin crearea Street Test, prima platform din lume care utilizeaza imagini reale din traficul rutier pentru instruirea elevilor din scolile de soferi.

Cauti un instructor auto Bucuresti? Contacteaza-ne si vei descoperii ca avem cei mai buni instructor din Bucuresti, la scoala de soferi Jiului din sector 1.

Pentru pareri si comentarii privind scoala de soferi Bucuresti, va rugam sa ne sunati la telefon 0745540468 sau sa ne scrieti la e-mail acr_buc@acr.ro

La scoala de soferi Bucuresti avem un program flexibil, adaptat nevoilor elevilor sau studentilor. Acestia pot veni la scoala noastre de soferi sau la poligonul Jiului chiar si in weekend.

Dispunem de autovehicule noi de scoala de soferi si instructori bine pregatiti, iar la scoala noastra de soferi cursantii participa la cele 30 ore legislatie rutiera si conducere preventiva. De asemenea, acestia efectueaza si practica in poligonul scolii de soferi din strada Jiului nr. 161.

Scoala de soferi Bucuresti: seriozitate, performanta, preturi bune, ieftin, competitivitate, reduceri elevi si studenti, plata in rate!

Suntem disponibili si pentru:

Scoala de soferi Jiului

Scoala de soferi sector 1

Scoala de soferi sector 2

Scoala de soferi sector 3

Scoala de soferi sector 4

Scoala de soferi sector 5

Scoala de soferi sector 6

Scoala de soferi Brasov

Pe youtube ne gasiti la https://www.youtube.com/watch?v=-daC5uVgbfQ&feature=youtu.be

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter