Scoala de Soferi Focsani

Scoala de Soferi Focsani pret reduceri elevi studenti

Scoala de soferi Focsani: Telefon: 0745382736 E-mail: acr_vn@acr.ro. Scoala cu  cea mai mare rata de promovabilitate din Focsani si din judetul Vrancea. Rapid si ieftin.

Unde puteti gasi scoala de soferi Focsani? Adresa este: Bd. Unirii nr. 28, Focsani.

Studentii si elevii care doresc sa obtina rapid, ieftin si la pret buna permisul de conducere, pot apela la scoala de soferi Focsani care oferapreturi competitive, reduceri si facilitate de a plati in rate pentru scoala de soferi.

Scoala de Soferi a Automobil Clubului Roman este cea mai buna scoala de soferi din Romania, iar scoala de soferi Focsani face parte din aceasta. Scoala de soferi ACR pregateste elevi si ii ajuta sa obtina permisul de conducere inca din anul 1910. Pentru modul de obtinere permis categoria B in Focsani, dar si pentru pareri si comentarii privind scoala de soferi Focsani, va rugam sa va adresati instructorilor nostri din Focsani la telefon 0745382736 sau sa ne scrieti la adresa de e-mail acr_vn@acr.ro.

Prin cursurile de obtinere permis de conducere auto categoria B pe care le derulam la scoala de soferi Focsani ne adresam si elevilor si studentilor din Marasesti si Adjud, dar si celor care domiciliaza in intregul judet Vrancea. Programul de la scoala de soferi Focsani este unul flexibil, adaptat nevoilor cursantilor. Nu conteaza ca este dimineata, seara sau weekend! Scoala de soferi Focsani, prin cei mai buni instructor din Focsani, va sta mereu la dispozitie.

Autoturismele scolii de soferi Focsani sunt performante, de generatie noua. Investitiile constante pe care Automobil Clubul Roman le realizeaza la scoala de soferi Focsani sunt concretizate in achizitia de autovehicule noi de scoala de soferi, sala de legislatie este una moderna, in care cursantii scolii de soferi Focsani participa la cele 30 ore legislatie rutiera si conducere preventiva.

Orele de conducere efectiva la scoala de soferi Focsani se desfasoara sub atenta supraveghere a instructorilor nostri, cu autoturisme noi de scoala de soferi dotate cu aer conditionat si sisteme de siguranta activa.

Suntem prima scoala de soferi din Romania care am adus inovatia in cursurile de instruire teoretica. Cursantii scolii de soferi Focsani invata la orele de instruire teoretica nu numai pe chestionarele clasice, ci si pe cele online.

La scoala de soferi Focsani poti sa platesti in rate, iar elevii si studentii beneficiaza de importante reduceri de pret. Punem accent, in primul rand, pe efectuarea orelor de teorie,  pentru ca elevii sa poata invata, cat mai repede, conducerea unui autoturism in traficul real!

Scoala de soferi Focsani: seriozitate, performanta, competitivitate, reduceri elevi si studenti,  plata in rate!

Suntem disponibili si pentru:

Scoala de soferi Brasov

Scoala de soferi Bucuresti

Scoala de soferi Ploiesti

Scoala de soferi Tirgu Jiu

Scoala de soferi Resita

Scoala de soferi Giurgiu

Scoala de soferi Buzau

Pe youtube ne gasiti la https://www.youtube.com/watch?v=Hl7xZedrtPU&feature=youtu.be

 

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter