Scoala de Soferi Ploiesti Vest

scoala de soferi Ploiesti Vest pret

Contact Scoala de Soferi Ploiesti Vest: Tel: 0745540520. Avem cea mai mare rata de promovabilitate, obtinere rapida si ieftina a permisului de conducere.

E-mail: acr_ph@acr.ro

Daca doriti sa obtineti un permis de conducere categoria B, rapid si ieftin, la un pret accesibil, va asteptam la Scoala de Soferi Ploiesti Vest situata pe Soseaua Vestului nr. 9B, Ploiesti.

Scoala de Soferi Ploiesti Vest, locul in care elevii sau studentii care doresc sa obtina permisul de conducere in Ploiesti beneficiaza de preturi competitive, reduceri si plata in rate!

Pentru pareri si comentarii privind scoala de soferi Ploiesti Vest, va rugam sa va adresati instructorilor nostri din Ploiesti la telefon 0745540520 sau sa ne scrieti la adresa de e-mail acr_ph@acr.ro.

In vederea obtinerii permisului de conducere, ne adresam nu numai elevilor care locuiesc in municipiul Ploiesti sau care locuiesc in apropiere de Soseaua Vestului Ploiesti, dar si celor domiciliati in intregul judet Prahova.  Cursurile scolii de soferi sunt disponibile si in municipiul Valenii de Munte. Programul scolii de soferi Ploiesti Vest este unul flexibil, adaptat nevoilor cursantilor. Nu conteaza ca este dimineata, seara sau weekend! Scoala de soferi Ploiesti Vest, prin instructorii sai bine pregatiti, va sta mereu la dispozitie.

Dispunem de autovehicule noi de scoala de soferi si instructor bine pregatiti, iar sala de legislatie este una moderna, in care cursantii scolii de soferi Ploiesti Vest participa la cele 30 ore legislatie rutiera si conducere preventiva.

Tariful scolii de soferi este unul flexibil, in rate, iar elevii si studentii beneficiaza de importante reduceri de pret. Punem accent, in primul rand, pe efectuarea orelor de teorie,  pentru ca elevii sa poata invata, cat mai repede, conducerea unui autoturism in traficul real!

Scoala de soferi Ploiesti Vest: seriozitate, performanta, competitivitate, reduceri elevi si studenti,  plata in rate!

Suntem disponibili si pentru:

Scoala de soferi Brasov

Scoala de soferi Bucuresti

Scoala de soferi Focsani

Scoala de soferi Tirgu Jiu

Scoala de soferi Resita

Scoala de soferi Giurgiu

Scoala de Soferi Ploiesti

Pe youtube ne gasiti la https://www.youtube.com/watch?v=JERxd6P5fgA&feature=youtu.be

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter