Scoala de soferi Ploiesti

scoala de soferi Ploiesti ieftin reduceri

Scoala de soferi Ploiesti:

Tel: 0745540520 E-mail: acr_ph@acr.ro – cea mai mare rata de promovabilitate, obtinere rapida si ieftina a permisului de conducere.

Adresa unde functioneaza scoala de soferi Ploiesti: Soseaua Vestului nr. 9B, Ploiesti.

Scoala de Soferi Ploiesti, locul in care elevii sau studentii care doresc sa obtina permisul de conducere in Ploiesti beneficiaza de preturi competitive, reduceri si plata in rate!

Scoala de Soferi Ploiesti este o sucursala a Scolii de Soferi a Automobil Clubului Roman, cea mai buna scoala de soferi din Romania, fondata in anul 1910, care pregateste elevi in vederea obtinerii permisului de conducere categoria B. Pentru pareri si comentarii privind scoala de soferi Ploiesti, va rugam sa va adresati instructorilor nostril din Ploiesti la telefon 0745540520 sau sa ne scrieti la adresa de e-mail acr_ph@acr.ro.

Cursurile in scoala de soferi Ploiesti se adreseaza nu numai elevilor care locuiesc in municipiul Ploiesti, dar si celor domiciliati in intregul judet Prahova.  Cursurile scolii de soferi sunt disponibile si in municipiul Valenii de Munte. Programul scolii de soferi Ploiesti este unul flexibil, adaptat nevoilor cursantilor. Nu conteaza ca este dimineata, seara sau weekend! Scoala de soferi Ploiesti, prin instructorii sai bine pregatiti, va sta mereu la dispozitie.

Autoturismele scolii de soferi Ploiesti sunt performante, de generatie noua. Investitiile constante pe care Automobil Clubul Roman le realizeaza sunt concretizate in achizitia de autovehicule noi de scoala de soferi, sala de legislatie este una moderna, in care cursantii scolii de soferi Ploiesti participa la cele 30 ore legislatie rutiera si conducere preventiva.

Orele de conducere efectiva la scoala de soferi Ploiesti se desfasoara sub atenta supraveghere a instructorilor nostri, cu autoturisme noi de scoala de soferi dotate cu aer conditionat si sisteme de siguranta activa.

Suntem prima scoala de soferi din Romania care am adus inovatia in cursurile de instruire teoretica. Cursantii scolii de soferi Ploiesti invata la orele de instruire teoretica nu numai pe chestionarele clasice, ci si pe cele online. Streettest.ro ii ajuta pe cursantii din scoala de soferi sa invete rapid, pe imagini surprinse direct din traficul rutier.

La scoala de soferi Ploiesti poti sa platesti in rate, iar elevii si studentii beneficiaza de importante reduceri de pret. Punem accent, in primul rand, pe efectuarea orelor de teorie,  pentru ca elevii sa poata invata, cat mai repede, conducerea unui autoturism in traficul real!

Scoala de soferi Ploiesti: seriozitate, performanta, competitivitate, reduceri elevi si studenti, plata in rate!

Suntem disponibili si pentru:

Scoala de soferi Brasov

Scoala de soferi Bucuresti

Scoala de soferi Focsani

Scoala de soferi Tirgu Jiu

Scoala de soferi Resita

Scoala de soferi Giurgiu

Pe youtube ne gasiti la https://www.youtube.com/watch?v=yVTyG6LG_Pc&feature=youtu.be

https://aboutme.google.com/b/116821748733458989692/

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter