Scoala de soferi Resita

Instructor-auto-Resita

Scoala de Soferi Resita: Tel: 0745382754. Cea mai buna scoala de soferi din Resita!

Scoala de soferi Resita este scoala cu cea mai mare rata de promovabilitate din judetul Caras Severin!

E-mail: acr_cs@acr.ro

La scoala noastra de soferi se organizeaza cursuri de obtinere a permisului de conducere categoria B. Rapid si ieftin, elevii si studentii beneficiaza de reduceri consistente si plata in rate.

Adresa scoala de soferi din Resita: Piata 1 Decembrie 1918 nr. 24, Resita, judet Caras Severin

Cauti un instructor auto Resita? La scoala de soferi Resita avem cei mai buni instructori auto.

Masini Scoala de soferi ResitaPentru pareri si comentarii privind scoala de soferi Resita, va rugam sa va adresati instructorilor nostri din sucursala ACR Caras Severin la telefon 0745382754 sau sa ne scrieti la adresa de e-mail acr_cs@acr.ro.

Scoala de soferi Resita are un program flexibil, adaptat nevoilor elevilor sau stunetilor care doresc sa obtina permisul de conducere categoria B. Nu conteaza ca este dimineata, seara sau weekend! Scoala de soferi Resita, prin instructorii sai bine pregatiti, va sta mereu la dispozitie.

Dispunem de autovehicule noi de scoala de soferi si instructori bine pregatiti, iar la scoala noastra de soferi cursantii participa la cele 30 ore legislatie rutiera si conducere preventiva.

Tariful scolii de soferi este unul flexibil, in rate, iar elevii si studentii beneficiaza de importante reduceri de pret. Punem accent, in primul rand, pe efectuarea orelor de teorie,  pentru ca elevii sa poata invata, cat mai repede, conducerea unui autoturism in traficul real!

Scoala de soferi Resita: seriozitate, performanta, preturi bune, ieftin, competitivitate, reduceri elevi si studenti,  plata in rate!

Suntem disponibili si pentru:

Scoala de soferi Brasov

Scoala de soferi Bucuresti

Scoala de soferi Focsani

Scoala de soferi Tirgu Jiu

Scoala de soferi Valenii de Munte

Scoala de soferi Giurgiu

Scoala de Soferi Ploiesti

Scoala de soferi Ploiesti Vest

Pe youtube ne gasiti la https://www.youtube.com/watch?v=WGN6-O1wkxU

 

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter