Scoala de Soferi Valenii de Munte

scoala de soferi Valenii de Munte

Contact Scoala de soferi Valenii de Munte: Tel: 0745540520 E-mail: acr_ph@acr.ro. Scoala de soferi cu cea mai mare rata de promovabilitate si obtinere rapida si ieftina a permisului de conducere in municipiul Valenii de Munte.

Scoala de soferi Valenii de Munte: Str. Nicolae Iorga nr. 76, Valenii de Munte, judet Prahova.

La scoala de soferi Valenii de Munte, elevii si studentii invata cum sa obtina permisul de conducere categoria B. Avem preturi competitive la care oferim reduceri si plata in rate.

Scoala de soferi Valenii de Munte face parte din scoala de soferi a Automobil Clubului Roman. ACR are cea mai buna scoala de soferi din Romania, infiintata la 1910.

Pentru pareri si comentarii privind scoala de soferi Valenii de Munte sau despre orice instructor auto, va rugam sa ne contactati la tel. 0745540520 sau sa ne scrieti la adresa de e-mail acr_ph@acr.ro

La scoala de soferi Valenii de Munte, cea mai buna scoala de soferi, participa nu numai elevii si studentii din Valenii de Munte, dar si cei din judetul Prahova. Cursurile scolii de soferi sunt disponibile si in municipiul Ploiesti. Programul de la scoala de soferi Valenii de Munte este unul flexibil, adaptat nevoilor cursantilor. Nu conteaza ca este dimineata, seara sau weekend! Scoala de soferi Ploiesti, prin instructorii sai bine pregatiti, va sta mereu la dispozitie.

Scoala de soferi Valenii de Munte are masini noi si performante. Dispunem de sala de legislatie moderna pentru cele 30 ore de legislatie rutiera si conducere preventive.

Orele de conducere efectiva la scoala de soferi Valenii de Munte se desfasoara sub atenta supraveghere a instructorilor nostri, cu autoturisme noi de scoala de soferi dotate cu aer conditionat si sisteme de siguranta activa.

ACR este prima scoala de soferi din Romania care a adus inovatia in cursurile de instruire teoretica. Aici invatam nu numai pe chestionarele clasice, ci si pe cele online. Streettest.ro ii ajuta pe cursantii din scoala de soferi Valenii de Munte sa invete rapid, pe imagini surprinse direct din traficul rutier.

La scoala noastra de soferi se poate plati in rate. Pentru elevi si studenti oferim reduceri de pret importante. Punem accent, in primul rand, pe efectuarea orelor de teorie,  pentru ca elevii sa poata invata, cat mai repede, conducerea unui autoturism in traficul real!

La Scoala de soferi Valenii de Munte beneficiezi de obtinere permis de conducere categoria B, rapid. Iti oferim seriozitate, performanta, preturi bune, ieftin, competitivitate, reduceri elevi si studenti,  plata in rate!

Suntem disponibili si pentru:

Scoala de soferi Brasov

Scoala de soferi Bucuresti

Scoala de soferi Focsani

Scoala de soferi Tirgu Jiu

Scoala de soferi Resita

Scoala de soferi Giurgiu

Scoala de Soferi Ploiesti

Pe youtube ne gasiti la https://www.youtube.com/watch?v=eRv7zy5fk9I&feature=youtu.be

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter