Se pregateste sezonul sportiv 2006

imagine_207

05 februarie 2005 – In zilele de 3 si 4 februarie 2006, la Centrul de Perfectionare a Managementului ACR din judetul Alba, a avut loc o intalnire importanta cu organizatorii de competitii sportive din cadrul Comisei Nationale de Automobilism si Karting.

Discutiile purtate s-au axat atat pe retrospectiva sezonului sportiv 2005, din care s-au tras concluziile de rigoare, cat si pe conturarea unui cadru pentru definitivarea calendarului sportiv al CNAK pe anul 2006.

Organizatorii de curse, sositi din toate judetele cu traditie in organizarea de competitii sportive automobilistice, au venit cu propuneri concrete de imbunatatire a activitatii de organizare a curselor auto.

Acestia, impreuna cu membrii din conducerea CNAK, au ales si componenta subcomisiilor sportive pe ramuri, precum si strategia de abordare a noului sezon competitonal.

S-a remarcat in acest an consensul general in care s-au desfasurat discutiile, remarcabila fiind deschiderea catre nou atat a comisiei cat si a membrilor, dar mai ales interesul aratat pentru calitatea serviciilor oferite sportivilor.

In dezbatere s-au aflat si conditiile oferite acestor actori” pe scena automobilistica autohtona

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter