Sibiu Rally Challenge 2016

IMG_4717

Timp de trei zile, Sibiul a trait in sunet de motoare si istorie automobilistica.

Cunoscuta Piata Mare a Sibiului a fost gazda celor 68 de echipaje, care mai de care mai “fardate” pentru competitie si pentru ochii miilor de spectatori prezenti la deschiderea Sibiu Rally Challenge 2016.

Dupa un test, repezentand o acomodare cu spiritul sportiv, efectuat in seara de joi 18 august pe strazile din centrul municipiului, s-a trecut, in ziua de vineri 19 august, la competitia de regularitate insumand peste 140 km prin cele mai frumoase localitati ale judetului: Ocna Sibiului, Loamneș, Gusu, Ludoș, Apoldu de Jos, Miercurea Sibiului, Dobârca, Poiana Sibiului, Rod, Tilișca, Galeș, Săliște, Vale, Sibiel, Orlat, Gura Râului, Rășinari, Cisnădioara si bineinteles Sibiu.

Sambata 10 august, concurentii au parasit Piata Mare si s-au indreptat prin Șura Mare, Slimnic, Ruși, Șeica Mare, Agârbiciu, Axente Sever, Copșa Mică, Târnava, Mediaș, Brateiu, Saroși pe Târnave, Biertan, Richiș, Pelișor, Bârghiș, Ighișu Vechi, Alțâna, Nocrich, Cornățel, Nucet, Săcădate, Porumbacu de Jos, Scoreiu, Cârțișoara, catre tinta finala “Transfagarasanul”. Competitia s-a incheiat in aceeasi Piata Mare din Sibiu, dupa parcurgerea a 290 km si in aplauzele miilor de “sibieni” prezenti.

Sibiu Rally Challenge a fost de fapt un festival si o competitie sportiva automobilistica la care Automobil Clubul Roman si Comisia Automobilelor Istorice din ACR si-au adus contributia.

Evenimentul a fost cofinantat de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport, cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu și susținut de Orange.

21 august 2016

 Clasament General Speed Challenge

 Clasament Raliu de Regularitate

 

 

 

 

 

Recomanda articolul pe:

Facebook Google+ Twitter